Vissza a hírekhez

Utánpótlás: ifistáink legyőzték az OSC-t

2018/10/08 12:25

Az A-HID OSC Újbuda várt utánpótlás csapatainkra a hétvégi fordulóban, a jó nevű fővárosiak ellen pedig igyekeztek helytállni a kaposvári fiatalok.

Ez leginkább az ifjúsági együttesünknek sikerült, Fekete Szilveszter tanítványai ugyanis 13-8-as győzelemnek örülhettek a mérkőzés után. A kaposvári fiúk 8-7 után zsinórban hat találatot szereztek, győzelmüknek köszönhetően pedig továbbra is hibátlanok a bajnokságban.

Nem indult jól viszont a serdülők összecsapása, hiszen Ruszkáék hamar 6-0-ás hátrányba kerültek. Horváth Dániel csapata innen próbált meg zárkózni, de az igyekezet ezúttal csak a szépítésre volt elegendő.

Gyermek csapatunknak még sikerült megszereznie a vezetést az OSC elleni meccs elején, utána azonban pontosabban játszottak a hazaiak, akik végül 21-6-ra verték együttesünket.

Fiú ifjúsági

A-HID OSC Újbuda – Kaposvári Vízilabda Klub 8-13
Gólszerzők: Sipos 3, Ofella 2, Truszka, Terenyei, Böszörményi illetve Németh Csongor 3, Csikós 3, Varga 2, Tóth Ádám 2, Ihárosi 2, Kakstedter.

Fiú serdülő

A-HID OSC Újbuda – Kaposvári Vízilabda Klub 10-6
Gólszerzők: Rácz 5, Bölcskei 2, Bognár, Székely, Dabovic illetve Kakstedter 3, Ruszka, György, Németh Barnabás.

Fiú gyermek

A-HID OSC Újbuda – Kaposvári Vízilabda Klub 21-6
Gólszezők: Egressy 3, Bera 3, Petik 2, Müller 2, Bánszky 2, Berzéki 2, Illés, Bereczki, Márkus, Galyas, Brousil, Urbán, Pásztor illetve Vörös 3, Füzi, Szabó, Jakab.

Megosztás

Kövess minket!