Vissza a hírekhez

Végig uraltuk a mérkőzést

2018/04/30 21:05

A visszavágás jegyében ugrottunk medencébe vasárnap. Fűtött minket a visszavágás vágya, hiszen az őszi fordulóban Miskolcon (ahol szintén jobbak voltunk) komoly bírói segítséggel kikaptunk egy góllal.

A meccsen a játék miden elemében jobbak voltunk ellenfelünknél. Az elején, ha kicsit szerencsésebbek vagyunk és bemegy a 2-3 kapufa ziccerben és emberelőnyben, akkor már az első negyedben komoly előnyre tehettünk volna szert. Ez nem így volt, viszont végig uraltuk a mérkőzést és ismét nagyon jó védekezést mutatott be csapatom.

A második félidőben becsúszott egy-két védekezési hiba, de ezek ezen a meccsen belefértek. A mérkőzés végét ismét jobban bírtuk ellenfelünknél, és a jó védekezés után több lefordulásgólt is tudtunk lőni.

Tudjuk, min tudunk még egy kicsit javítani. Sérültjeink is szépen lassan felépülnek, és a hátralévő fordulókban még egy lapáttal rá tudunk majd tenni erre a játékra is!

Ehhez egy kis pihenő után még keményebben fogunk készülni, és megpróbáljuk kihozni a maximumot a hátralévő 5 mérkőzésből.

Gratulálok még egyszer CSAPATOMNAK. Tényleg igazi csapatmunka volt!

Horváth Dániel edző

 

Megosztás

Kövess minket!